In het appartementencomplex Boerhaavehof zijn 48 appartementen en studio’s. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Er wonen ouderen met lichamelijke of lichte geheugenproblemen. Het centrum biedt u de rust en de privacy van uw eigen woning. Maar als u vertier zoekt, zult u dit in Boerhaavehof ook vinden.

Op de begane grond is een centrale ontmoetingsruimte met aangrenzende tuin. Voor bewoners die graag creatief bezig zijn, is er op de tweede verdieping een creatieve ruimte. Op de derde verdieping staan een biljart en fietsen waarmee liefhebbers virtueel een tochtje kunnen maken. Op de vierde verdieping staan een grote boekenkast en een piano; dit is de plek om wat te lezen, muziek te luisteren of zelf muziek te maken. In de Boerhaavehof is er voor ieder wat wils! Het is de bedoeling dat het gebouw ook een buurtfunctie gaat vervullen.

Een kijkje in Boerhaavehof

Het is mogelijk een rondleiding te krijgen. U bent van harte welkom. U dient zich hiervoor wel van te voren aan te melden via telefoonnummer 088-0563000.  Bekijk alvast onderstaande foto’s in het fotocarrousel om een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie Boerhaavehof zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter.  U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Contactgegevens

Boerhaavehof
Boerhaavelaan 108
3843 AP Harderwijk
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

  • Modern gebouw
  • Ontmoetingsruimte met omheinde tuin
  • Creatieve ruimte
  • Fietsen
  • Biljart
  • Piano
  • Gevarieerde dagbegeleiding
  • Dichtbij winkelcentrum

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde

De Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde heeft tot doel om het leven van bewoners van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dat in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.

Meer informatie