Een langgekoesterde wens is een grote stap dichterbij gekomen. Op 20 november ondertekenden Zorggroep Noordwest-Veluwe, bouwonderneming Van Wijnen Harderwijk, Paulus Electro en Installatiebedrijf Gijsbertsen een intentieverklaring om samen een fraai woonzorgcentrum voor kwetsbare ouderen te gaan realiseren op het Ermelose Oranjepark. Samen willen zij circa 72 woonzorgeenheden, een gezondheidscentrum, een buurtkamer en een parkeergarage ontwikkelen. De succesvolle (lokale) samenwerking in 2017 op de zorglocatie Sonnevanck in Harderwijk zetten de partners voort op de Oranjeparklocatie in Ermelo.

Hiermee is een belangrijke stap gezet in het grotere plan om op het terrein van de Dillenburg, het Oranjepark en het voormalige Rehoboth te komen tot een schitterende woonzorgwijk voor jong en oud, vitaal en kwetsbaar. Een woonzorgwijk waarin de mensen ervoor kiezen om op basis van wederkerigheid naar elkaar om te zien! Naadje van de kous weten? Ga naar www.oranjepark-ermelo.nl

De ambitie is dat het zorgproject aardgasloos en duurzaam wordt gerealiseerd! Als alles volgens planning verloopt, start de bouw medio 2018 en kunnen de cliënten in 2019 verhuizen naar hun nieuwe prachtige woon/zorglocatie.

Op de foto, van links naar rechts: Jolanda Combee-Paulus, Barend Gijsbertsen, Marcel Mulder en Margreeth Kasper de Kroon (bestuurder Zorggroep)