Omnia Wonen en Zorggroep Noordwest-Veluwe hebben de handen ineen geslagen om huisvesting te realiseren voor ouderen in Harderwijk. Op de locatie aan de Boerhaavelaan zijn de contouren van het gebouw al zichtbaar. Het gebouw heeft nog geen naam en daarvoor wordt de hulp ingeroepen van alle Harderwijkers.  

Het gebouw biedt straks ruimte aan cliënten van de Zorggroep, die daar kunnen wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften. Er komen naast een binnentuin ook algemene ruimtes met gezamenlijke woonkamers. Het gebouw wordt energiezuinig en het is de bedoeling dat het gebouw ook een belangrijke buurtfunctie gaat vervullen voor ouderen in de wijk.

Naam voor wooncomplex

Voor dit nieuw te bouwen complex aan de Boerhaavelaan wordt gezocht naar een naam. Weet u een naam voor deze woonzorglocatie? U kunt uw suggestie mailen naar: vastgoed@znwv.nl. Ook kunt u uw idee in een reizende box achterlaten, die gemaakt is door de kinderen van basisschool de Veste.

De reis

De box heeft de afgelopen weken op het kantoor van Omnia Wonen gestaan en maakt nu een reis langs de verschillende locaties van de Zorggroep in Harderwijk en basisschool de Veste. Tot slot zal in december de box op het gemeentehuis staan, waar Harderwijkers ook nog een kaart kunnen invullen met de nieuwe naam en deze in de box achterlaten.

De reizende box wordt door Omnia overgedragen aan Zorggroep Noordwest-Veluwe