Hospice Jasmijn was dit jaar een van de goede doelen van de Haringparty 2018. Op de avond mochten Conny Dooijeweerd-Hannessen (midden) en Rosina de Bruin-Timmer (links) een prachtige cheque van maar liefst € 10.000,- in ontvangst nemen. “Dit gaan wij besteden aan mooie comfortabele stoelen voor op de kamers.”

“Wij van Hospice Jasmijn proberen er alles aan te doen dat er nog kwaliteit van ‘leven’ wordt ervaren”, vertelt Conny. “Deze stoelen kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Wij zijn dan ook ontzettend blij met deze fantastische gift. Dank daarvoor Jonge Ondernemers Harderwijk. Wij zijn diep onder de indruk, geraakt en blij dat wij dit nu mogelijk kunnen maken.”

De Haringparty is een jaarlijks terugkerend gezellig evenement waarmee de Jonge Ondernemers Harderwijk (JONH) op ludieke wijze het nieuwe haringseizoen inluiden. Tijdens dit evenement wordt het eerste Harderwijkse vaatje nieuwe haring per opbod verkocht. De totale opbrengst van de Haringparty 2018 was maar liefst € 33.000.-!