“Palliatieve zorg hoort in alle spotlights”, aldus longarts Sander de Hosson. Op dinsdag 9 april spreekt hij tijdens de voorlichtingsavond van Hospice Jasmijn. Het onderwerp van de avond is ‘Benauwdheid in de palliatieve fase’.  Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Afmelden? Stuur dan een mail naar jasmijn@znwv.nl

P R O G R A M M A 

19.00 – 19.30 uur Inloop met koffie en thee
19.30 – 20.30 uur Benauwdheid in de palliatieve fase door Longarts Sander de Hosson
20.30 – 20.45 uur Pauze
20.45 – 21.00 uur Het slotcouplet door Sander de Hosson
21.00 – 21.30 uur Interactief samenzijn
21.30 Einde avond

Locatie

Kerkzaal Sonnevanck (naast Hospice Jasmijn), Sonnevancklaan 2 in Harderwijk

De entree is gratis! Bij de ingang kunt u eventueel en vrijwillige bijdrage doen voor de Stichting Veluwse Ambulance Wens.

Over Sander de Hosson

Sander de Hosson is longarts in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, met als specialisaties longkanker en palliatieve zorg. Zijn ervaringsverhalen zijn gebundeld in het boek ‘Slotcouplet’. Het boek is op de avond te koop.

Over Hospice Jasmijn

Thuis in de vertrouwde omgeving is voor veel mensen de plaats waar zij willen zijn, ook als het levenseinde nadert. Soms zijn er omstandigheden waardoor dit niet meer mogelijk is. Uw thuis kunnen wij niet evenaren, maar wij streven er wel naar om de omstandigheden zo te maken dat u zich als thuis kunt voelen. Hospice Jasmijn ligt in een bosrijk gebied. Ongeneeslijk zieke mensen bieden wij palliatieve zorg in een ‘thuis’-omgeving. Hospice Jasmijn staat open voor iedereen, alle gezindten en leeftijden. Het geven van liefde en aandacht aan de bewoners is iets dat de medewerkers van Hospice Jasmijn hoog in het vaandel hebben staan. Naast deze liefde en aandacht bieden zij professionele zorg en ondersteuning.