Wordt thuis wonen steeds moeilijker voor u of uw naaste(n)? Kom vrijdag 25 augustus naar het inloopuur van 13.30 tot 14.30 uur in Ittmannshof. U kunt er informatie krijgen over de zorg die we bij u thuis of in Ittmannshof kunnen bieden.

Thuiszorg
Wijkverpleegkundige Willy Fidder van Zorggroep Noordwest-Veluwe kan u thuis met raad en daad terzijde staan. Tijdens het inloopuur vertelt zij hierover meer. Stel haar gerust uw vragen over de zorg, maar ook uw andere vragen over geheugenproblemen zijn welkom.

Rondleiding
Het kan zijn dat u erover denkt om te verhuizen. Op 25 augustus kunt u de sfeer in Ittmannshof komen proeven. Loop binnen in de gezamenlijke ruimte, die toepasselijk balzaal wordt genoemd en bekijk de grote, groene tuin met volière. Wandel door de ruime gangen waar grote schilderijen hangen met landelijke taferelen. En neem een kijkje in de moderne huiskamers en zit-slaapkamers (Ittmannshof is in 2010 en 2016 verbouwd).

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom bij Ittmannshof aan Ittmannserf 1. Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in dit woonzorgcentrum aan toe gaat. Voor informatie kunt u bellen met het servicebureau van de Zorggroep, tel. 0341 568000.