Wordt thuis wonen steeds moeilijker voor u of uw naaste(n)? Kom vrijdag 24 november naar het inloopuur van 13.30 tot 14.30 uur bij Ittmannshof in Nunspeet. U kunt er informatie krijgen over de zorg die we bij u thuis of in Ittmannshof kunnen bieden.

Een wijkverpleegkundige van Zorggroep Noordwest-Veluwe kan u thuis met raad en daad terzijde staan. Tijdens het inloopuur vertelt zij hierover meer. Stel haar gerust uw vragen over de zorg, maar ook uw andere vragen over geheugenproblemen zijn welkom.

Het kan zijn dat u erover denkt om te verhuizen. Op 24 november kunt u de sfeer in Ittmannshof komen proeven. Loop binnen in de gezamenlijke ruimte, die toepasselijk balzaal wordt genoemd en bekijk de grote, groene tuin met volière. En neem een kijkje in de moderne huiskamers en zit-slaapkamers (Ittmannshof is in 2010 en 2016 verbouwd). Ook informeren wij u graag over de dagbegeleiding in Ittmannshof. Het kan u net dat steuntje in de rug geven waardoor u langer thuis kunt blijven wonen.

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom bij Ittmannshof aan Ittmannserf 1. Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in dit woonzorgcentrum aan toe gaat. Voor informatie kunt u bellen met het servicebureau van de Zorggroep, tel. 088-0563000.