Op zaterdag 14 oktober is het Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Op deze dag zal Hospice Jasmijn Harderwijk u meenemen in de verschillende mogelijkheden op het gebied van palliatieve zorg. Wat is er thuis of in het hospice mogelijk als u ongeneeslijk ziek bent? Op deze vraag krijgt u antwoord tijdens het open huis.

U bent van harte welkom tijdens het open huis, ook als u eens wilt kijken hoe het er in Hospice Jasmijn Harderwijk aan toegaat. Het programma op 14 oktober is:

  • 11.00 uur – 12.00 uur: Wat is er thuis of in het hospice mogelijk? Presentatie door een wijkverpleegkundige en een verpleegkundige in Hospice Jasmijn Harderwijk
  • 12.00 uur – 14.00 uur: Informatiemarkt en rondleiding
  • 14.00 uur – 15.00 uur: Wat is er thuis of in het hospice mogelijk? Presentatie door een wijkverpleegkundige en een verpleegkundige in Hospice Jasmijn Harderwijk (herhaling ochtendprogramma).

Een handmassage krijgen, speciale drinkvoeding proeven, een nuagestoel of douchebrancard bekijken, het kan tijdens de informatiemarkt. Er zijn verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaren aanwezig om een toelichting te geven. Stel hen gerust uw vragen. Voor de rust van de gasten in het hospice is de informatiemarkt in de foyer van Sonnevanck aan de Sonnevancklaan 2 in Harderwijk (volg de ballonnen op het terrein). Van daaruit zijn er af en toe rondleidingen in kleine groepjes.

Een enthousiaste, professionele en hechte groep van ongeveer dertig vrijwilligers maakt deel uit van het team van Jasmijn. ZorgDat is de organisatie die vrijwilligers bij het hospice plaatst en hen begeleidt. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk bij het hospice? Bezoek het open huis!

Foto: Een vrijwilliger schikt bloemen bij Hospice Jasmijn Harderwijk.