Hospice Jasmijn in Harderwijk was dit jaar een van de goede doelen van de oliebollenverkoop van Paul Hulleman. Traditiegetrouw verkoopt Paul samen met zijn team in de laatste maand van het jaar oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel. Met de verkoop werd een totaalbedrag van € 8.400,- opgehaald. Samen met Anko Timmer overhandigde Paul het team van Hospice Jasmijn deze week hiervan tweeduizend euro.

“Wij zijn ontzettend blij met deze gift”, vertelt manager Inez Nieland van der Mark. “De stilteruimte van het Hospice is aan een kleine opknapbeurt toe. De gift komt dus helemaal goed terecht. Ik vind het geweldig dat Paul en zijn team zich ieder jaar weer inzetten voor het goede doel.” Paul blijft er nuchter onder. “Ik vind het mooi om bij te dragen aan iets extra’s binnen de zorg in de regio.”

Hospice Jasmijn ligt in een bosrijke omgeving en biedt ongeneeslijk zieke mensen palliatieve zorg in een ‘thuis’-omgeving. Het geven van liefde en aandacht aan de bewoners is iets dat de artsen, medewerkers en vrijwilligers van Hospice Jasmijn hoog in het vaandel hebben staan. Hospice Jasmijn staat open voor iedereen, alle gezindten en leeftijden. Belt u gerust voor meer informatie: 088-0563598