Dagbegeleiding

Dagbegeleiding 2018-04-17T11:24:53+00:00

8. fietsen

Samen koffie drinken, een goed gesprek of gezellig samen bewegen of spelletjes doen? Wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen en onder de mensen blijven? Dan biedt dagbegeleiding in één van onze locaties mogelijk uitkomst. Eén of meerdere dagen of dagdelen per week brengt u met een vaste groep bezoekers de dag door in een locatie bij u in de buurt.

Wij organiseren activiteiten voor individuen of groepen. Er kan van alles worden gedaan: samen koffie- en theedrinken, samen eten, knutselen, spelletjes doen, wandelen, winkelen, oefeningen om uw conditie op peil te houden, enzovoort. Uw vraag staat centraal. Dagbestedingscoaches gaan met u in gesprek en bespreken uw wensen. Met onze kennis van de sociale kaart proberen wij een passend arrangement aan te bieden binnen de thema’s: sfeer en ontspanning, creativiteit, cultuur, natuur en buitenleven en sport en bewegen.

Voor wie?
Voor mensen die:

  • behoefte hebben aan gezelschap
  • behoefte hebben aan dagstructuur
  • de partner, kinderen of andere familieleden willen ontlasten
  • niet in staat zijn zelfstandig contacten te onderhouden
  • de periode willen overbruggen tot aan de verhuizing naar een zorgcentrum of aanleunwoning.

Waar?
Wij bieden dagbegeleiding in de volgende locaties:

> De Dillenburg in Ermelo
De IJsvogel in Ermelo

> De Aanleg in Harderwijk
> Weideheem in Harderwijk
> Randmeer in Harderwijk

> Ittmannshof in Nunspeet
> Binnenhof in Nunspeet

> Elim in Putten
> De Schauw in Putten

Film
Voor wat betreft de Schauw in Putten kunt u zien hoe het eraan toe gaat tijdens de dagbegeleiding. Klik hier voor de film.

Aanmelden dagverzorging
Voor het bezoeken van de dagverzorging (inclusief vervoer) heeft u een indicatie nodig van de Wmo. Dit kan via het WMO-loket van uw gemeente. Wilt u hulp aanvragen? Wijkverpleegkundige Willy Fidder omschreef 5 belangrijke stappen voor een aanvraag via de Wmo >>

Contact
Voor informatie kunt u contact opnemen met ons servicebureau: mail servicebureau@znwv.nl of bel (088) 056 30 00.