Helpt u mee het leven van ouderen met dementie een beetje leuker te maken? Wij sparen voor een tovertafel in woonzorgcentrum Ittmannshof in Nunspeet.

Over de tovertafel
De Tovertafel is een speels product voor ouderen met dementie. De unieke en interactieve lichtprojecties op tafel reageren op hand- en armbewegingen. De spellen stimuleren de spelers in zowel fysieke activiteit als sociale interactie. En minstens zo belangrijk: ze brengen een heleboel vrolijkheid en plezier! Meer informatie over de tovertafel vindt u op www.activecues.com.

Over Ittmannshof
Ittmannshof is een relatief klein woonzorgcentrum midden in Nunspeet. Er zijn drie groepswoningen voor ouderen met dementie. Zo’n woning lijkt op een gewoon woonhuis; met een riante, gezamenlijke huiskamer, eigen zit-slaapkamers en een tuin of balkon. Wij bieden de bewoners graag een zinvolle dagbesteding. De tovertafel is daar het ideale middel voor. De tafel prikkelt onze bewoners om meer te bewegen. Zij worden uitgedaagd en op die manier vergroot hun eigenwaarde. Wij weten zeker dat ieder op zijn eigen niveau de spellen van de Tovertafel ontzettend leuk gaat vinden!

De financiële kant is voor ons echter een probleem: de tafel kost €6.603,00

Helpt u mee om een Tovertafel bij elkaar te sparen? Alle bedragen, van groot tot klein, worden met liefde ontvangen!

Spaarpotjes
Op elke woning en bij de ingang staat een spaarpotje. Bezoekers, bewoners, collega’s en vrijwilligers kunnen hier (klein)geld doneren!

Spaarrekening
U kunt ook een bedrag overkomen. Hier krijgt u natuurlijk iets leuks voor terug:

  • Bij een donatie van 50 tot 100 euro:
    een mooie foto van de bewoners met de tovertafel
  • Bij een donatie van 100 euro t/m 250 euro:
    een zelfgebakken cake
  • Bij een donatie boven de 250 euro:
    een zelfgebakken appeltaart       

Uiteraard nodigen wij u uit als de Tovertafel in gebruik gaat.

Wij hopen op 1 Juli 2017 voldoende geld binnen te hebben! We ontvingen al een mooi startbedrag van €750 van Stichting Vrienden van Ittmannshof. Het begin is er! Wij zien ook uw donatie graag tegemoet!

Bankrekeningnummer:
Stichting Vrienden Ittmannshof  NL88 ABNA 0506095894 o.v.v. Gift Tovertafel.

 

Met vriendelijke groet,

Henriet Wieberdink en Ria van den Dragt verzorgenden Ittmannshof