Vrijwilligster Elly van Dasler is in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor al haar inzet. Vanaf 1986, maar liefst 36 jaar heeft zij zich van harte ingezet voor de bewoners van Sonnevanck. Helaas is er voor alles een tijd en heeft zij besloten om te stoppen. Wij gaan Elly missen.

Marie Meerens (vrijwilligster/ coördinator kerk) en Daphne Visser (coördinator informele zorg) zochten haar thuis op. Een afscheid na 36 jaar vrijwilligerswerk, daar word je stil van! Elly had heerlijke cup-cakejes voor ons gebakken. Bakken is één van haar specialiteiten. Kniepertjes bakken is helemaal een feest volgens Elly.

Wij waren toch wel benieuwd naar hoe Elly terugkijkt op haar jaren bij Sonnenvanck. Zij gaf aan dat ze het meest het contact met de mensen gaat missen. Eén van haar mooiste herinneringen zijn de kerstochtenden waarop koorzangers de woningen in alle vroegte langsgingen om mensen te verrassen met kerstliederen. Iedereen vond het prachtig!

Diana – van Welzijn – heeft Elly verrast met stekjes in leuke bakjes. Speciaal voor haar uitgezocht. Elly weet daar wel raad mee, gaf ze aan. Wij hopen dat een stukje van Sonnevanck zo toch nog mag groeien en bloeien en haar tuin. Dankbaar kijken we terug en wensen Elly al het goeds voor de toekomst!