De Amaniet is een modern woonzorgcentrum in Ermelo; niet alleen vanwege de architectuur, maar ook vanwege de gedachte achter het centrum. Het verbindt jong en oud; de kinderen van basisschool De Cantharel, buitenschoolse opvang Beertje Puk, de peuterspeelzaal en de ouderen die er wonen.

Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In De Amaniet kunnen wij u dit bieden. U kunt er verzorgd wonen in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. Het zorgteam is 24 uur per dag nabij om u waar nodig te ondersteunen.  In De Amaniet zijn ook drie woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle Brasserie waar altijd wel iets te doen is. In de zomer kunt u er plaatsnemen op het terras. Of gaat u liever biljarten op de eerste verdieping?

Kom gerust eens kijken in De Amaniet tijdens een van de inloopuren. U bent van harte welkom.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De Amaniet
Varenlaan 129, 3852 CP Ermelo
Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

•             Sfeervolle brasserie met terras
•             Actief verenigingsleven
•             Kapsalon en pedicure
•             Wandelpad en beweegtuin
•             Dichtbij winkelcentrum
•             Dierenweide op loopafstand
•             Behandelaren in huis (o.a. een fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, psycholoog)

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo

De Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo heeft tot doel om het leven van bewoners van de woonzorgcentra in Ermelo te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dit in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.
> Steun Ons