De Amaniet is een modern woonzorgcentrum in Ermelo; niet alleen vanwege de architectuur, maar ook vanwege de gedachte achter het centrum. Het verbindt jong en oud; de kinderen van basisschool De Cantharel, buitenschoolse opvang Beertje Puk, de peuterspeelzaal en de ouderen die er wonen.

Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In De Amaniet kunnen wij u dit bieden. U kunt er verzorgd wonen in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. Het zorgteam is 24 uur per dag nabij om u waar nodig te ondersteunen. In De Amaniet zijn ook drie woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle Brasserie waar altijd wel iets te doen is. In de zomer kunt u er plaatsnemen op het terras. Of gaat u liever biljarten op de eerste verdieping?

Een kijkje in De Amaniet

U bent van harte welkom voor een rondleiding. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 088-0563000. Bekijk alvast onderstaande foto’s in het fotocarrousel om een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie De Amaniet zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter. U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De Amaniet
Varenlaan 129, 3852 CP Ermelo
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•             Sfeervolle brasserie met terras
•             Actief verenigingsleven
•             Kapsalon en pedicure
•             Wandelpad en beweegtuin
•             Dichtbij winkelcentrum
•             Dierenweide op loopafstand
•             Behandelaren in huis (o.a. een fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, psycholoog)

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo

“Het bestuur van Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo heeft besloten de stichting te ontbinden met ingang van 13 september 2021”
Klik hier voor de ontbindingsbalans.