Frisser, eigentijdser, minder tekst en meer beeld, zoals de sfeerimpressies bij alle locaties, maar zonder vacatures. Je bent op onze nieuwe website. Voor de werving van nieuwe collega’s en vrijwilligers is er nu een speciale werkenbij-site: http://www.werkenbijznwv.nl. Daar stellen teams die een collega of vrijwilliger zoeken zich aan jou voor. In de rubriek ‘Collega’s vertellen’ komen collega’s en vrijwilligers uit alle lagen van de organisatie aan het woord. Zo krijgt de Zorggroep steeds meer een gezicht.

Ben jij op zoek naar een vacature?

De Zorgroep is volop in beweging. We hebben de ambitie om toonaangevend te zijn in de zorg voor en het welzijn van kwetsbare ouderen. Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we ambitieuze, vooruitstrevende collega’s nodig die met een frisse blik hun hart volgen. Collega’s die niets liever doen dan samenwerken: met de cliënt, met collega’s, met mantelzorgers en vrijwilligers en met andere organisaties die kunnen bijdragen aan een mooier leven voor de kwetsbare ouderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Herken jij jezelf in dat profiel? Ben jij benieuwd of er een vacature is dat bij jouw ambities past? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Voor actuele vacatures en open sollicitaties verwijzen wij daarom graag naar de werkenbij-site.

Maak jij tijd voor vrijwilligerswerk?

Ook de vacatures voor vrijwilligerswerk staan op de website. Elke regio heeft een coördinator informele zorg. Zij is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe vrijwilligers. Met haar kun je bespreken of je onderdeel wilt zijn van een zorgteam, activiteiten wilt begeleiden of als flexvrijwilliger zo nu en dan bij wilt springen bij een eenmalige activiteit als dit nodig is. Als eenmaal besproken en besloten is wat jij voor vrijwilligerswerk doet wordt een medewerker uit de zorg jouw aanspreekpunt. Dit kan dus iemand uit een zorgteam zijn, van de keuken of een activiteitenbegeleider.
Lees meer >>

Lees hier meer over: