Midden op de Veluwe, in het hart van Nunspeet, heeft Omnia Wonen een prachtig appartementencomplex gebouwd: de nieuwe Veluwse Heuvel. In dit gebouw zijn zes appartementen speciaal bedoeld voor mensen die in aanmerking komen voor zorg van de Zorggroep via een ‘volledig pakket thuis’ (VPT). De overige 56 appartementen verhuurt Omnia Wonen.

Woont u thuis en wordt dit steeds moeilijker, omdat u of uw partner zorg nodig heeft? Wilt u wonen in een volledig nieuw appartement dichtbij voorzieningen, zoals het centrum, een supermarkt en de kerk? Dan is een appartement met zorg wellicht iets voor u, het is een alternatief voor het verzorgingshuis. Het verschil met een verzorgingshuis is dat u in de Veluwse Heuvel een volledig appartement tot uw beschikking heeft. De wijkverpleegkundige stemt samen met u af welke zorg er nodig is. Mocht u in de toekomst minder of meer zorg nodig hebben, dan passen wij dit aan.

Wijkontmoetingscentrum de Veluwse Heuvel
In het appartementencomplex zit een wijkontmoetingscentrum waar bewoners en mensen uit de wijk gebruik van kunnen maken. U kunt er terecht voor dagbegeleiding.

Indicatie
U heeft een indicatie nodig voor een ‘volledig pakket thuis’ (VPT). U kunt dit zelf aanvragen bij het CIZ, maar de wijkverpleegkundige kan u ook helpen.

Oplevering

Volgens planning vindt de oplevering van het complex gefaseerd plaats vanaf 9 november 2018. Het wijkontmoetingscentrum start medio december 2018.

Informatie
Hebt u interesse in een appartement van de Zorggroep? Lees verder of bel het servicebureau van de Zorggroep voor informatie en een afspraak voor een bezichtiging, tel. 088 0563000.