Midden op de Veluwe, in het hart van Nunspeet, heeft Omnia Wonen een prachtig appartementencomplex gebouwd: de nieuwe Veluwse Heuvel. In dit gebouw zijn zes appartementen speciaal bedoeld voor mensen die in aanmerking komen voor zorg van de Zorggroep via een ‘volledig pakket thuis’ (VPT). De overige 56 appartementen verhuurt Omnia Wonen.

Woont u thuis en wordt dit steeds moeilijker, omdat u of uw partner zorg nodig heeft? Wilt u wonen in een volledig nieuw appartement dichtbij voorzieningen, zoals het centrum, een supermarkt en de kerk? Dan is een appartement met zorg wellicht iets voor u, het is een alternatief voor het verzorgingshuis. Het verschil met een verzorgingshuis is dat u in de Veluwse Heuvel een volledig appartement tot uw beschikking heeft. De wijkverpleegkundige stemt samen met u af welke zorg er nodig is. Mocht u in de toekomst minder of meer zorg nodig hebben, dan passen wij dit aan.

Wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel
In het appartementencomplex zit een wijkontmoetingscentrum waar bewoners en mensen uit de wijk gebruik van kunnen maken. U kunt er onder andere voor dagbegeleiding terecht. Lees verder

Indicatie 
Om in aanmerking te komen voor een ‘volledig pakket thuis’ heeft u een indicatie nodig. U kunt dit zelf aanvragen bij het CIZ, maar de wijkverpleegkundige kan u ook helpen.

Informatie over De Veluwse Heuvel
Hebt u interesse in een appartement van de Zorggroep? Lees verder, bekijk de film of bel het servicebureau van de Zorggroep voor informatie, tel. 088 0563000.

Contactgegevens

De Veluwse Heuvel
Veluwse Heuvel 1, 8071 GM Nunspeet
Telefoon: (088) 056 3000.

Faciliteiten

•  Ontmoetingsruimte
•  Dagbegeleiding

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.