Midden op de Veluwe, in het hart van Nunspeet, staat een prachtig appartementencomplex van Omnia Wonen: de Veluwse Heuvel. In dit gebouw zijn zes van de 56 appartementen bedoeld voor ouderen die in aanmerking komen voor zorg met een ‘volledig pakket thuis’ (VPT).

Met een VPT krijgt u in uw appartement zorg van Zorggroep Noordwest-Veluwe vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U krijgt dezelfde zorg en begeleiding als in een woonzorgcentrum. Heeft u of uw partner dergelijke zorg nodig? De wijkverpleegkundige van de Zorggroep kan met u afstemmen welke zorg er precies nodig is. Mocht u in de toekomst minder of meer zorg nodig hebben, dan is dit aanpasbaar. De appartementen zijn rustig gelegen en dichtbij voorzieningen, zoals het centrum, een supermarkt en de kerk. Om in aanmerking te komen voor een ‘volledig pakket thuis’ hebt u een indicatie nodig voor een VPT. U kunt dit zelf aanvragen bij het CIZ, maar de wijkverpleegkundige kan u ook helpen.

Informatie 
Hebt u interesse in een van de zes appartementen met een ‘volledig pakket thuis’? Bel het servicebureau van de Zorggroep voor informatie, tel. 088 0563000. Voor verhuur van de overige appartementen in het complex verwijzen wij u naar de website van Omnia wonen.

Contactgegevens

De Veluwse Heuvel
Veluwse Heuvel 1, 8071 GM Nunspeet
Telefoon: (088) 056 3000.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•  Ontmoetingsruimte
•  Dagbegeleiding

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Mantelzorg

Mantelzorgcentrum Nunspeet is de centrale plek in de gemeente Nunspeet waar alle ondersteuning en expertise op het gebied van mantelzorg samenkomen. Dit centrum wil mantelzorgers versterken en zo overbelasting voorkomen. Hierbij werkt het centrum samen met professionals, sociale instanties en burgers.