Zorggroep Noordwest-Veluwe

Respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Onder deze kernwaarden verleent Zorggroep Noordwest-Veluwe kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze woonzorgcentra, dus ook aan huis.

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Onze locaties vervullen in toenemende mate een wijkontmoetingsfunctie voor activiteiten, maaltijden en informatie. Vanuit onze locaties werken kleine thuiszorgteams, zodat u thuis kunt blijven wonen zo lang dat gaat.

In onze organisatie werken meer dan 1700 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Thuiszorg van Zorggroep Noordwest-Veluwe

Thuiszorg van Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zelfstandig wonende ouderen een totaalpakket van woon- en zorgservice op maat in hun eigen huis in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Ter ondersteuning van de thuissituatie kunt u met Dagactiviteiten en welzijn onze dagcentra bezoeken. In Reactiveringscentrum Klimop krijgen cliënten behandeling en begeleiding om zo goed mogelijk weer zelfstandig te (leren) functioneren. Het Advies- en behandelcentrum van de Zorggroep biedt mono- en/of multidisciplinair advies en behandeling bij complexe zorgvragen van ouderen en chronisch zieken.

Lees meer over:
> thuiszorg in Harderwijk
>  thuiszorg in Ermelo
>  thuiszorg in Nunspeet
>  thuiszorg in Putten

Contact en informatie

Het servicebureau is de toegangspoort tot Zorggroep Noordwest-Veluwe: voor thuiszorg en zorg in één van onze locaties. Hier kunt u terecht voor informatie, advies, aanmelding en al uw vragen over ons aanbod van wonen, zorg en welzijn. De medewerkers van het servicebureau en de casemanagers zijn u graag van dienst.
Bel 088 – 056 3000,  e-mail servicebureau@znwv.nl

Werken bij Zorggroep Noordwest-Veluwe
Kijk voor actuele vacatures, stages of vrijwilligerswerk op www.werkenbijznwv.nl.