Kroondomein is een splinternieuw woonzorgcentrum in Ermelo. Hebt u steeds meer verzorging en begeleiding nodig door lichamelijke of geheugenproblemen? Dan is Kroondomein misschien iets voor u. 24 uur per dag zijn er zorgmedewerkers de buurt om u waar nodig te ondersteunen.

Kroondomein beschikt over 76 studio’s en appartementen; de appartementen zijn ook geschikt voor echtparen. Ouderen met geheugenproblemen kunnen hier beschermd wonen. Het gebouw staat op een centrale plek in Ermelo met winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Op elke etage is ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te eten, hobby’s uit te oefenen, interesses te delen of feestelijke gebeurtenissen te vieren. Op de begane grond is een ruime buurtkamer waar ook mensen uit de buurt van harte welkom zijn. U kunt er samen met buren, familie of vrienden een kop koffie drinken of deelnemen aan een van de gezellige activiteiten die wij organiseren.

Een kijkje in Kroondomein

Helaas is het door coronamaatregelen nu niet mogelijk om groepen mensen door middel van een inloopuur Kroondomein te laten kijken. Zodra dit weer mogelijk is zullen we weer inloopuren organisaren.  Bekijk onderstaande foto’s in het fotocarrousel om toch een indruk te krijgen.
Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie Kroondomein zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter.  U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Omzien naar elkaar

Kroondomein maakt onderdeel uit van het Oranjepark. Een wijk waarin mensen naar elkaar omkijken op basis van wederkerigheid. Op een heel praktische manier helpen en versterken zij elkaar. Jong, oud, gezond of kwetsbaar: je doet ertoe in het Oranjepark! Burgers van Ermelo en vooral ook de kwetsbare ouderen waarvoor de Zorggroep zich inzet, zullen langer in hun eigen leefomgeving kunnen blijven als individualisme plaatsmaakt voor solidariteit en betrokkenheid tussen jong en oud. De Zorggroep heeft het initiatief genomen tot deze concrete vorm van ‘de participatiemaatschappij’.

Kroondomein

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Kroondomein
Sparrenlaan 10
3851 XR Ermelo

  • 088 0564530   (eerste etage)
  • 088 0564532   (tweede etage)
  • 088 0564534   (derde etage)

Faciliteiten

  • Modern, duurzaam gebouw
  • Verschillende ontmoetingsruimtes
  • Een gezellige buurtkamer
  • Kapsalon
  • Diverse verenigingsactiviteiten
  • Dichtbij winkelcentrum

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.