V.l.n.r: Henk Bakker en Hendry van Riesen (Van Wijnen), Ton Hoogendoorn (Zorggroep), Geert Bertijn (Uwoon)

(Zorggroep), Geert Bertijn (Uwoon)Afgelopen december lanceerde Van Wijnen Bouw hun jaarlijkse kerstactie, ditmaal: ‘Win een foodtruck voor je buurt’. Medewerkers en relaties van Van Wijnen konden een buurt nomineren die een foodtruck verdient. Bijvoorbeeld om te vieren dat de buurt gerenoveerd is, omdat er sprake is geweest van bouwoverlast, of omdat er een mooi buurtinitiatief is gestart.

Natuurlijk klommen wij in de pen om mee te dingen naar die foodtruck en vandaag kregen wij officieel te horen dat project Oranjepark in Ermelo de felbegeerde prijs in de wacht heeft gesleept. Vanmorgen overhandigde Van Wijnen Harderwijk de prijs aan Ton Hoogendoorn, ons hoofd vastgoed en aan Uwoon woningcorporatie.

Oranjepark
Jong, oud, gezond of kwetsbaar: je doet ertoe in het Oranjepark! Inwoners van Ermelo en vooral ook de kwetsbare ouderen waarvoor de Zorggroep zich inzet, kunnen langer in hun eigen leefomgeving blijven als individualisme plaatsmaakt voor solidariteit en betrokkenheid. De Zorggroep heeft het initiatief genomen tot deze concrete vorm van ‘de participatiemaatschappij’. Het eerste deel van de woonwijk werd gevormd door onze woonzorglocatie Kroondomein en recent leverde Uwoon 42 prachtige sociale huurappartementen op tegenover Kroondomein.

Samen eten verbindt
Voor de zomer zal de foodtruck de Buurtkamer van Kroondomein bezoeken, met als doel om de bewoners en buurt van Oranjepark een onvergetelijke middag te bezorgen! Wat als iets mensen met elkaar verbindt, dan is het toch wel met elkaar eten.