Print Friendly, PDF & Email

Informatie voor ouderen die vanwege lichamelijke beperkingen naar Boerhaavehof gaan verhuizen en voor hun naasten. 

Hebt u plannen om te verhuizen naar Boerhaavehof en hebt u daar vragen over? Misschien vindt u de antwoorden hieronder in de veelgestelde vragen en antwoorden.

Wat zijn de faciliteiten?
Op elke etage bevindt zich een ontmoetingsruimte met op de begane grond een afgesloten tuin en op de etages een balkon. Er is een bibliotheek, een fitnessruimte en een kapsalon.

Hoe groot is de zit-slaapkamer?
Zodra er een kamer beschikbaar is, kunt u deze bezichtigen en opmeten.

Wat is er aanwezig?
Er zijn gordijnen, een hoog-laag bed en een lade- en hangkast. Deze zijn in eigendom van de Zorggroep en zijn in bruikleen. U kunt de kamer verder zelf inrichten. Wel vragen wij om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Er dient voldoende manoeuvreerruimte te zijn voor zorgmedewerkers en het gebruik van hulpmiddelen zoals een rolstoel.

Moet ik iets regelen voor de was?
Wij regelen de verschoning van het linnengoed. Persoonlijke was kunt u zelf laten wassen of uitbesteden. Maak uw wens bij ons kenbaar, dan nemen wij dit op in uw dossier.

Moet ik iets regelen voor de maaltijden?
Tussen de middag of eind van de middag bent u welkom in de ontmoetingsruimte voor de warme maaltijd. De broodmaaltijden regelt u zelf. U ontvangt hiervoor een zogeheten broodvergoeding van € 66,81 per maand.

Moet ik verder nog iets regelen?
U hebt een geldig identiteitsbewijs nodig.

Wat moet ik betalen voor de zorg?
Het CAK is de landelijke organisatie die de kosten bepaalt en in rekening brengt (de Zorggroep is hierbij niet betrokken). De kosten zijn afhankelijk van uw inkomen, vermogen en woonsituatie. Bereken zelf de eigen bijdrage op www.cak.nl.

Staat de informatie die u wilt weten niet vermeld? Voordat u verhuist krijgt u meer informatie.

Laatst bewerkt op 3 juni 2024