Woonzorgcentrum Villa Verde opent in de lente van 2021 haar deuren voor ouderen die zorg nodig hebben en die veel waarde hechten aan een fijne woonomgeving, betrokkenheid, een zinvolle daginvulling en mensen om zich heen. De prachtige nieuwe locatie Villa Verde aan de Johanitterlaan ligt aan de rand van de Harderwijkse binnenstad, tussen veel groen.

Mooie dagen
Villa Verde staat voor mooie dagen, welzijn en samen wonen, leven en werken. Bewoners, hun naasten en (zorg)medewerkers kennen elkaar goed en werken echt samen. Goed eten, een zinvolle en prettige daginvulling naar behoefte, het (blijven) gebruiken van ieders mogelijkheden en talenten en iets doen voor andere mensen, spelen in Villa Verde een belangrijke rol.

Bewoners
Villa Verde biedt graag een warm welkom aan 54 bewoners, verdeeld over twee woonlagen. De onderste woonlaag biedt plaats aan 27 mensen met lichamelijke (somatische) klachten met een indicatie voor zorgzwaartepakket (ZZP) 6. De tweede woonlaag is voor bewoners met een vorm van dementie (ZZP 5) die een veilige en beschermde woonomgeving nodig hebben.

Mooie, royale woonkamer en eigen studio
Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer), maar het kloppend hart vormt een mooie, royale gezamenlijke woonkamer met diverse nisjes en hoekjes. Een ruimte waar ontspannen, ontmoeten, rusten en goed eten centraal staan. Dit is de plek waar het samenleven plaatsvindt. Hier kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals lezen, tv –kijken, uw hobby uitoefenen of een spelletje spelen. Het brede scala aan ontspannende en recreatieve activiteiten sluit aan op allerlei interesses en mogelijkheden. Ook bezoek is hier welkom voor een glas thee of een kop koffie.

De woonkamers geven verschillende mooie uitzichten vanuit de grote raampartijen met openslaande Franse balkondeuren gericht op de binnentuin. Het balkon aan de voorzijde van Villa Verde kijkt uit op de brandweerkazerne.

Interesse?
Hebt u interesse om hier te komen wonen? Afhankelijk van uw zorgbehoefte, kunt u met een zorgindicatie voor woonruimte (met zzp5 en zzp6) in aanmerking komen. De medewerkers van het Veluws Ouderen Servicepunt vertellen u graag meer. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 0564444. Voor meer informatie over een zorgindicatie verwijzen wij u naar het CIZ (www.ciz.nl).

Villa Verde is in ontwikkeling. Onderweg naar de ingebruikname kunnen zich wijzigingen voordoen. De verwachting is dat in mei 2021 (afhankelijk van oplevering) de eerste bewoners hun intrek nemen.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Villa Verde
Johanniterlaan
Harderwijk

Faciliteiten

  • Modern, duurzaam gebouw
  • Mooie, royale gezamenlijke woonkamers met diverse nisjes en hoekjes
  • Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer
  • 2 woonlagen: 1 voor mensen met lichamelijke klachten, 1 voor mensen met dementie
  • Dichtbij centrum Harderwijk

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.