Woonzorgcentrum Villa Verde heeft in de lente 2021 haar deuren geopend. Deze locatie is bedoeld voor ouderen die zorg nodig hebben en die veel waarde hechten aan een fijne woonomgeving, betrokkenheid, een zinvolle daginvulling en mensen om zich heen. Deze prachtige nieuwe locatie ligt aan de rand van de Harderwijkse binnenstad tussen veel groen.

Villa Verde staat voor mooie dagen, welzijn en samen wonen, leven en werken. Bewoners, hun naasten en (zorg)medewerkers kennen elkaar goed en werken echt samen. Goed eten, een zinvolle en prettige daginvulling naar behoefte, het (blijven) gebruiken van ieders mogelijkheden en talenten en iets doen voor andere mensen, spelen in Villa Verde een belangrijke rol.

Bewoners

Villa Verde biedt graag een warm welkom aan 54 bewoners, verdeeld over twee woonlagen. De onderste woonlaag biedt plaats aan 27 mensen met lichamelijke (somatische) klachten met een indicatie voor zorgzwaartepakket (ZZP) 6. De tweede woonlaag is voor bewoners met een vorm van dementie (ZZP 5) die een veilige en beschermde woonomgeving nodig hebben.

Mooie, royale woonkamer en eigen studio

Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer). Maar het kloppend hart vormt een mooie, royale gezamenlijke woonkamer met diverse nisjes en hoekjes. Een ruimte waar ontspannen, ontmoeten, rusten en goed eten centraal staan. Dit is de plek waar het samenleven plaatsvindt. Hier kunt van alles ondernemen. Bijvoorbeeld lezen, tv –kijken, een hobby uitoefenen of spelletje spelen. Een breed scala aan ontspannende en recreatieve activiteiten sluit aan op allerlei interesses en mogelijkheden. Ook bezoek is hier welkom voor een glas thee of een kop koffie.

De woonkamers geven verschillende mooie uitzichten vanuit de grote raampartijen met openslaande Franse balkondeuren gericht op de binnentuin. Het balkon aan de voorzijde van Villa Verde kijkt uit op de brandweerkazerne.

Interesse?

Hebt u interesse om hier te komen wonen? Afhankelijk van uw zorgbehoefte kunt u met een zorgindicatie voor woonruimte (met zzp5 en zzp6) in aanmerking komen. De medewerkers van het Veluws Ouderen Servicepunt (VOS) vertellen u graag meer. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 0564444. Voor meer informatie over een zorgindicatie kunt u terecht bij het CIZ (www.ciz.nl).

Een kijkje in Villa Verde

U bent van harte welkom voor een rondleiding. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 088-0563000. Bekijk alvast onderstaande foto’s in het fotocarrousel om een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie Villa Verde zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter. U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken..

De foto’s in dit carrousel zijn gemaakt door Mike Bink fotografie

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Villa Verde
Johanniterlaan 5
3841 DS Harderwijk
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

  • Modern, duurzaam gebouw
  • Mooie, royale gezamenlijke woonkamers met diverse nisjes en hoekjes
  • Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer
  • 2 woonlagen: 1 voor mensen met lichamelijke klachten, 1 voor mensen met dementie
  • Dichtbij centrum Harderwijk

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde

De Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde heeft tot doel om het leven van bewoners van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dat in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.

Meer informatie