Wonen nabij de mooie kanovijver met uitzicht op het speelterrein, dat kan in De IJsvogel in Ermelo. Er is woonruimte voor ouderen die intensieve verpleging en verzorging nodig hebben bij dementie of zware lichamelijke klachten.

Mensen die specifiek op zoek zijn naar een rustige omgeving, zullen dit vinden in De IJsvogel. Ouderen met dementie wonen er in woongroepen. Dit is vergelijkbaar met het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Ouderen met lichamelijke klachten wonen er in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. Er zijn diverse faciliteiten in De IJsvogel waarvoor u de deur in principe niet uit hoeft. Boeken kunt u bijvoorbeeld lenen in de bibliotheek op de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich verder een kapsalon, een ontmoetingsruimte en een oefenruimte waar u terecht kunt voor fysiotherapie.

Een kijkje in De IJsvogel

Helaas is het door coronamaatregelen nu niet mogelijk om goepen mensen door middel van een inloopuur in De IJsvogelte laten kijken. Zodra dit weer mogelijk is zullen we weer inloopuren organisaren.  Bekijk onderstaande foto’s in het fotocarrousel om toch een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie De IJsvogel zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter.  U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De IJsvogel
IJsbaanweg 37, 3851 CP Ermelo
Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

•             Sfeervolle ontmoetingsruimte
•             Actief verenigingsleven
•             Kapsalon
•             Activiteiten in wijkcentrum De Baanveger
•             Gelegen naast de kanovijver en speelterrein
•             Behandelruimte fysiotherapeut
•             Kantoor van de thuiszorg in Ermelo

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo

De Stichting Vrienden van Zorggroep Ermelo heeft tot doel om het leven van bewoners van de woonzorgcentra in Ermelo te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dat in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.
> Steun Ons