Wonen nabij de mooie kanovijver met uitzicht op het speelterrein, dat kan in De IJsvogel in Ermelo. Er is woonruimte voor ouderen die intensieve verpleging en verzorging nodig hebben bij dementie of zware lichamelijke klachten.

Mensen die specifiek op zoek zijn naar een rustige omgeving, zullen dit vinden in De IJsvogel. Ouderen met dementie wonen er in woongroepen. Dit is vergelijkbaar met het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Ouderen met lichamelijke klachten wonen er in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. Er zijn diverse faciliteiten in De IJsvogel waarvoor u de deur in principe niet uit hoeft. Boeken kunt u bijvoorbeeld lenen in de bibliotheek op de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich verder een kapsalon, een ontmoetingsruimte en een oefenruimte waar u terecht kunt voor fysiotherapie.

Een kijkje in De IJsvogel

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De IJsvogel
IJsbaanweg 37, 3851 CP Ermelo
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•             Sfeervolle ontmoetingsruimte
•             Actief verenigingsleven
•             Kapsalon
•             Activiteiten in wijkcentrum De Baanveger
•             Gelegen naast de kanovijver en speelterrein
•             Behandelruimte fysiotherapeut
•             Kantoor van de thuiszorg in Ermelo

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.