De Schauw is niet weg te denken uit Putten. Al vele jaren biedt het centrum woonruimte aan oudere Puttenaren. Bij binnenkomst komt u terecht in de brasserie van de Schauw. U kunt er een hapje eten, biljarten of deelnemen aan een van de gezellige activiteiten die er worden georganiseerd.

Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In De Schauw kunnen wij u dit bieden. U kunt er verzorgd wonen in een appartement. Dit betekent dat het zorgteam 24 uur per dag nabij is om u waar nodig te ondersteunen. Ook zijn er in De Schauw drie woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een woonhuis met een riante, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers.

Kijkje nemen in De Schauw
U bent van harte welkom voor een rondleiding. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 088-0563000.
Bekijk onderstaande foto’s in het fotocarrousel om alvast een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de Schauw zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter. U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De Schauw
Schauwplein 27, 3882 AV Putten
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•             Brasserie met terras
•             Kapsalon
•             Bibliotheek
•             Wijkcentrum
•             Biljart
•             Dichtbij winkelcentrum
•             Behandelaren in huis (o.a. fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist, psycholoog)
•             Diverse leuke verenigingsactiviteiten
•             Openbare beleef- en beweegtuin

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het servicebureau (088) 056 3000.