Als u bij Elim binnenkomt, staat u direct in het bruisende hart van het centrum, de brasserie. Iedereen kan aanschuiven bij de gezellige etentjes en leuke activiteiten in de brasserie, ook ouderen uit de wijk. En voor een bezoek aan de kapper hoeft u niet ver, want Elim beschikt over een eigen kapsalon.

In Elim wonen ouderen met geheugenproblemen of zware lichamelijke klachten die intensieve zorg en verpleging nodig hebben. Zij wonen er in kleine woongroepen. Dit is vergelijkbaar met het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers.

Een kijkje in Elim

Elke tweede donderdag in de maand is er tussen 13.00-14.00 uur een inloopspreekuur in Elim. Hiervoor meldt u zich vooraf aan via telefoonnummer 088-0563000.
Wilt u liever een afspraak inplannen voor een rondleiding op een ander tijdstip? Dan kunt u bellen naar telefoonnummer 088-0563000 en vragen naar de klantadviseur van Elim. Samen met u plannen we dan een afspraak.

Bekijk onderstaande foto’s in het fotocarrousel om alvast een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie Elim zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter.  U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Elim Engweg 46, 3882 AL Putten Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

•             Sfeervolle brasserie •             Actief verenigingsleven •             Kapsalon •             Binnentuin •             Dichtbij winkelcentrum •             Biljart

Cliëntenraad

De Cliëntenraad is er voor u! Cliënten kunnen over onze zorgverlening meedenken en meepraten. De Schauw en Elim hebben een gezamenlijke cliëntenraad. De cliëntenraad vertegenwoordigt de belangen van de bewoners. Zij heeft advies- en instemmingsrecht ten aanzien van een aantal beslissingen. De regiomanager heeft meerdere keren per jaar overleg met de cliëntenraad. Lees meer over cliëntenraad-Putten.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.