In Weideheem wonen ouderen midden in de wijk. Het is er altijd levendig! Het bruisend hart van Weideheem is het Grand café waar iedereen welkom is, ook mensen uit de wijk. Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In Weideheem kunnen wij u dit bieden.

U kunt er verzorgd wonen in een appartement. Dit betekent dat het zorgteam 24 uur per dag nabij is om u waar nodig te ondersteunen. De ruime, lichte appartementen hebben een gecombineerde woonkamer en keuken, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer. In Weideheem zijn ook vier woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en meestal eigen zit-slaapkamers. Bewoners hebben er een mooi uitzicht over de groene omgeving en de nabij gelegen dierenweide.

Kom gerust eens kijken in Weideheem tijdens een van de inloopuren. U bent van harte welkom.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Weideheem
Drift 2, 3844 JW Harderwijk
Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

•             Grand café met terras
•             Kapsalon
•             Bibliotheek
•             Wijkcentrum
•             Scootmobiel oplaadpunt
•             Dierenweide
•             Diverse leuke verenigingsactiviteiten

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Stichting Vrienden van Weideheem

Het doel van Stichting Vrienden van Weideheem is om het leven van hen die wonen in Weideheem te Harderwijk te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dit in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.
> Meer informatie