Foto: mevrouw Wichers-Kuijl, mantelzorger (links) en mevrouw Kuijl, bezoeker dagbegeleiding (rechts).

Wij kunnen u van alles vertellen over dagbegeleiding, maar u kunt het ook zelf ervaren. Op zaterdag 26 oktober is er in de Schauw een ‘Beleef de dagbegeleidingsdag’ van 09.30 tot 13.00 uur. Tijdens die ochtend kunt u beleven wat dagbegeleiding inhoudt en of het iets voor u is. U kunt meedoen, meeluisteren, meekijken en zelfs mee-eten! Het is de bedoeling er een gezellige, fijne ochtend van te maken. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie?
Met het klimmen der jaren kan het zijn dat u meer aan huis gebonden bent. Bijvoorbeeld als u slecht ter been bent, niet zoveel mensen spreekt of wat vergeetachtig bent. Wilt u weer meer doen? Of in contact komen met anderen? Dat kan bij dagbegeleiding in de Schauw en Elim.

Twijfel
“Dagbegeleiding, dat is toch niets voor mij?’ of ‘Ik red mij wel thuis’, zijn uitspraken die wij soms horen”, aldus een medewerker. “Dat is jammer, want de meeste mensen die over de drempel stappen zijn enthousiast.” Twijfelt u of het iets voor u is? Dan is de ‘Beleef een dagbegeleidingsdag” wellicht iets voor u. Wilt u eerst meer informatie over dagbegeleiding? Download de flyer Pluk de dag bij dagbegeleiding of bekijk de filmpjes.

Aanmelding
U kunt de ‘Beleef de dagbegeleidingsdag’ gratis bijwonen*. Eventueel kunt u ook een familielid/mantelzorger meenemen. Er is een beperkt aantal plaatsen en daarom is vooraf aanmelden nodig (dit is mogelijk tot 21 oktober). Bel hiervoor 088 0563000 of mail: dagbegeleiding.putten@znwv.nl. U dient zelf zorg te dragen voor vervoer van en naar dagbegeleiding in de Schauw.

*uitsluitend voor belangstellenden uit Putten.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De Schauw
Schauwplein 27, 3882 AV Putten
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Dagbegeleiding bij de Schauw in Putten