Het karakteristieke gebouw van Randmeer staat al sinds 1960 in het centrum van Harderwijk. Het is gelegen aan het Wolderwijd op een karakteristieke plek in Harderwijk. De Harderwijker binnenstad is op loopafstand. Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In Randmeer kunnen wij u dit bieden.

U kunt er verzorgd wonen in een appartement. Dit betekent dat het zorgteam 24 uur per dag nabij is om u waar nodig te ondersteunen.  Vanuit het sfeervolle Grand café – waar iedereen welkom is – heeft u uitzicht op het meer.

Kom gerust eens kijken in Randmeer tijdens een van de inloopuren. U bent van harte welkom.

Contactgegevens

Randmeer
Westeinde 14
3844 DE Harderwijk
Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

  • Grand café
  • Diverse leuke verenigingsactiviteiten
  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum Harderwijk

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Stichting Randmeervrienden

De Stichting stelt zich ten doel om het leven van de bewoners van zorgcentrum Randmeer te Harderwijk te veraangenamen. De Stichting ontvangt haar financiële middelen uit jaarlijkse donaties, giften, opbrengst van voorjaars- c.q. najaarmarkten en overige baten. Zij besteedt deze aan zaken voor de bewoners van Randmeer, die niet bekostigt kunnen worden uit de investeringsbegroting van Randmeer zelf. Het streven van de Stichting is om in alle gevallen het belang van de bewoners voorop te stellen. Deze stichting valt buiten de verantwoordelijkheid van de Zorggroep.

> Steun Ons