In appartementengebouw De Veluwse Heuvel in Nunspeet zit een wijkontmoetingscentrum (WOC). Het WOC wil een bruisend centrum zijn, voor, met en door burgers. Van kind tot senior: Het WOC is een ontmoetingsplek voor u. Elkaar tegen komen en samen activiteiten doen, een kopje koffie, praatje of informatie halen: het is allemaal mogelijk. In het WOC is ook een ruimte voor ouderen die dagbegeleiding bezoeken. Het centrum bevindt zich op de begane grond van het gebouw. Er is elke maand een nieuw activiteitenprogramma. Wees welkom!

Veluwse Heuvel
In het WOC kunt u ook aan de slag als vrijwilliger om voor en samen met buurtbewoners activiteiten en acties te ondernemen. Zo kunt u de buurt een beetje mooier maken. In het WOC werkt een aantal professionele organisaties samen ter ondersteuning van wijkbewoners, waaronder de Zorggroep. Als vrijwilliger staat u er dus niet helemaal alleen voor.

Volg ons
U kunt WOC Veluwse Heuvel volgen via Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en activiteiten. 

Contact
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Hebt u een leuk idee voor het activiteitenprogramma? Of wilt u als bedrijf iets betekenen voor het WOC? Neem contact op met het Servicebureau van de Zorggroep en vraag naar Jenet Bonestroo, dagbestedingscoach bij het WOC, tel. 088 053000.

Contactgegevens

De Veluwse Heuvel
Veluwse Heuvel 1, 8071 GM Nunspeet
Telefoon: (088) 056 3000.