Wat vindt u leuk om te doen? De Zorggroep organiseert voor ieder wat wils, ook op een locatie bij u in de buurt. Zowel bewoners en mensen uit de wijk zijn van harte welkom in de woonzorgcentra.

Activiteiten
Medewerkers en vrijwilligers werken samen aan een sfeervolle plek om elkaar te ontmoeten. We drinken bijvoorbeeld samen koffie, lezen de krant en leggen een biljartje. U kunt ook een ritje maken op de duo-fiets of aanschuiven bij diverse informatiebijeenkomsten, bijvoorbeeld over (mantel)zorg of het gebruik van internet en uw tablet. Er zijn ook activiteiten waar u – tegen betaling van een kleine bijdrage – aan kunt deelnemen, zoals een:

  • lopend buffet
  • filmavond
  • creatieve workshop
  • informatiebijeenkomsten over bijvoorbeeld (mantel)zorg of het gebruik van internet en uw tablet

Maaltijden
Woont u in de buurt van een van de locaties en heeft u geen zin om te koken? Voor weinig geld kunt u lekker komen eten. De ontmoetingscentra kenmerken zich door maaltijden van goede kwaliteit en gastvrij personeel. Vraag onze medewerkers om informatie.

Verenigingen
Er zijn verenigingen waar u tegen een vergoeding lid van kunt worden (het aanbod verschilt per locatie). Zo is er bijvoorbeeld een zangvereniging, creatieve vereniging of een bingovereniging.

Verjaardagen en partijen
Onze sfeervolle ontmoetingsruimten zijn uitermate geschikt om uw verjaardag of jubileum te vieren. Vraag onze medewerkers om informatie.

Dagbegeleiding
Heeft u behoefte om meer en vaker te komen, bijvoorbeeld een hele dag of meerdere dagen? Dan is dagbegeleiding wellicht iets voor u.

Informatie en contact
Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs op een van onze locaties. Wij informeren u graag over het programma of bel het servicebureau van de Zorggroep, tel. 088 0563000.