Als de nood aan de man komt, is het een geruststellend idee dat u kunt terugvallen op Zorggroep Noordwest-Veluwe. Wij bieden persoonsalarmering in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

Wij werken samen met Vérian Alarm Centrale. Als u voor persoonsalarmering kiest, zal Vérian de alarmeringsapparatuur bij u installeren en de toegang tot uw woning met u regelen. U krijgt van Vérian een zender met alarmknop die u in huis om uw hals of pols kunt dragen. Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met de zorgcentrale. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en regelen dat de juiste hulp wordt ingeschakeld. Zij zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende van Zorggroep Noordwest-Veluwe bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Informatie over persoonsalarmering
Wilt u meer informatie over persoonsalarmering? Neem contact op met de alarmcentrale van Vérian: 088 126 3126. Wilt u meer weten over de zorg van de Zorggroep? Bel tijdens kantooruren: 088 056 3000.