De Arcade is gelegen op een centrale plek in Ermelo. Er is altijd levendigheid in de buurt van De Arcade. Winkelend publiek, het uitzicht op de molen en het terras van het nabijgelegen restaurant.

Dit alles is te zien vanuit de woonkamers en vanaf de mooie én veilige balkons. Ook praktisch zijn de vele faciliteiten op loopafstand, zoals de winkels aan de overkant van de weg. In De Arcade zijn zeven woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een riante, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Op de begane grond bevindt een kapsalon, een bibliotheek en een ontmoetingsruimte. In de ontmoetingsruimte treft u elkaar voor een kopje koffie of kunt u meedoen aan een activiteit. In de tuin naast de ontmoetingsruimte staan moestuinbakken. Hebt u groene vingers? Dan kunt u in de zomer meehelpen met tuinieren. Naast De Arcade is een park waarin een wandelpad is aangelegd. Ook staan er tuinbankjes waarop u samen kunt genieten van de buitenlucht.

Een kijkje in De Arcade

Elke 4e dinsdag van de maand is er om 11.00 uur een inloopuur bij De Arcade. U dient zich hiervoor wel van te voren aan te melden via het servicebureau, telefoonnummer 088-0563000. Bekijk alvast onderstaande foto’s in het fotocarrousel om alvast een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie De Arcade zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter. U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum De Arcade Van Asseltlaan 2, 3852 BX Ermelo Telefoon: (088) 056 3000

Faciliteiten

•             Sfeervolle ontmoetingsruimte •             Actief verenigingsleven •             Kapsalon •             Bibliotheek •             Tuin met picknickbanken •             Wandelpad •             Dichtbij winkelcentrum •             Behandelaren in huis (o.a. een fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, psycholoog)

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.