Reactiveringscentrum Klimop is een joint venture met ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Het gebouw van het reactiveringscentrum is gelegen naast het St Jansdal. Jaarlijks revalideren er gemiddeld zo’n 480 mensen, voornamelijk ouderen die bijvoorbeeld een beroerte of operatie hebben gehad. Als u na uw verblijf in het ziekenhuis moet revalideren, kunt u dit doen bij Klimop. Uw revalidatietraject zal erop gericht zijn om u weer zo zelfstandig mogelijk te maken, zodat u spoedig weer terug naar huis kunt gaan.

Verwijzing
Om bij Reactiveringscentrum Klimop te kunnen revalideren moet er een ziekenhuisopname aan vooraf zijn gegaan. De revalidatieperiode bedraagt 3 weken tot maximaal een half jaar. Bij opname zal het zorgteam u informeren over de duur van het revalidatietraject. Uw verblijf wordt gefinancierd door uw zorgverzekeraar. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een zit-slaapkamer die van alle gemakken is voorzien. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Reactiveringscentrum Klimop.

Contactgegevens

Reactiveringscentrum Klimop
Wethouder Jansenlaan 90
3844 DG Harderwijk
Postbus 138
3840 AC Harderwijk
T: (0341) 77 26 00
F: (0341) 77 26 01
Einfo.klimop@znwv.nl
Iwww.klimopreactivering.nl

Faciliteiten

•             Ontmoetingsruimte
•             Activiteitenruimte
•             Wifi
•             Kapsalon, restaurant en pinautomaat (ziekenhuis St Jansdal)

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Reactiveringscentrum Klimop of neem contact op met het servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.