Print Friendly, PDF & Email

Hebt u plannen om te verhuizen naar Sonnevanck en hebt u daar vragen over? Misschien vindt u de antwoorden hieronder in de veelgestelde vragen en antwoorden.

Wat zijn de faciliteiten?
Op de locatie is een brasserie en kapsalon aanwezig. Er is ook een internetcafé, ontspanningsruimte “Waterlelie” en dierenboerderij Dier- en Wij. Op het terrein is een kerk waar elke zondagmorgen om 10.00 uur een dienst wordt gehouden.

Hoe groot is de zit-slaapkamer?
Zodra er een kamer beschikbaar is, krijgt u de exacte afmeting.

Wat is er aanwezig?
Er zijn gordijnen, een hoog-laag bed en een lade- en hangkast. Deze zijn in eigendom van de Zorggroep en zijn in bruikleen. U kunt de kamer verder zelf inrichten. Wel vragen wij om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Er dient voldoende manoeuvreerruimte te zijn voor zorgmedewerkers en het gebruik van hulpmiddelen zoals een rolstoel.

Moet ik iets regelen voor de was?
Wij regelen de verschoning van het linnengoed. Persoonlijke was kunt u zelf laten doen of uitbesteden. Maak uw wens bij ons kenbaar, want dan nemen wij dit op in uw dossier.

Moet ik iets regelen voor de maaltijden?
Nee, u kunt deelnemen aan de gezamenlijke maaltijden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Moet ik verder nog iets regelen?
U hebt een geldig identiteitsbewijs nodig.

Wat moet ik betalen voor de zorg?
Het CAK is de landelijke organisatie die de kosten bepaalt en in rekening brengt (de Zorggroep is hierbij niet betrokken). De kosten zijn afhankelijk van uw inkomen, vermogen en woonsituatie. Bereken zelf de eigen bijdrage op www.cak.nl.

Staat de informatie die u wilt weten niet vermeld? Voordat u verhuist krijgt u meer informatie.

Laatst bewerkt op 4 juni 2024