Wij kunnen u van alles vertellen over dagbegeleiding, maar u kunt het ook zelf ervaren. We zijn verhuisd naar een huiselijke gezellige ruimte met terras in het hart van Putten bij woonzorgcentrum Elim. Op donderdag 13 juni organiseren wij een “open dag” van 10.00 tot 15.30 uur.

Tijdens de open dag stellen we graag iedereen in de gelegenheid om in de nieuwe gezellige ruimte een kijkje te nemen. Tijdens deze dag kunt u ervaren wat dagbegeleiding inhoudt en of het iets voor u is. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie?
Op een prettige en zinvolle manier de dag doorbrengen en onder de mensen blijven, dat is voor de meeste  mensen belangrijk. Gaat dit niet meer vanzelf dan kan dagbegeleiding daarbij ondersteunen. We horen vaak terug dat het is fijn is om even ergens anders te zijn en uw naaste heeft even tijd om iets anders te doen.

Twijfel
“Dagbegeleiding, dat is toch niets voor mij?’ of ‘Ik red mij wel thuis’, zijn uitspraken die wij soms horen”, aldus een medewerker. “Dat is jammer, want de meeste mensen die over de drempel stappen zijn enthousiast.” Twijfelt u of het iets voor u is? Kom langs op de open dag. Neem gerust uw familielid/mantelzorger mee.

Welkom
Denkt u dat dagbegeleiding iets voor u is, bent u verwijzer, mantelzorger, of komt uw familielid al bij ons?
Allen welkom om bij ons binnen te lopen.