Kom dan speeddaten!
Op maandag 25 september kunnen ouderen in woonzorgcentrum Weideheem speeddaten! Met andere ouderen, maar ook met vrijwilligers. Met buurtbewoners en medewerkers. Jong, oud, gezond of wat minder gezond: elke ontmoeting is een verrassing. Het doel is om bewoners van Weideheem te koppelen aan mensen die graag wat willen betekenen voor ‘onze ouderen’. Om zo eenzaamheid te verminderen.

Coördinator informele zorg Gerdien Veldhoen: “Hopelijk houden eenzame bewoners hier een maatje aan over, die met enige regelmaat een bezoekje komt brengen!”

Hebt u zin om nieuwe mensen te leren kennen? Vrienden te maken? Een maatje te vinden? Wanneer u zich vooraf aanmeldt, wordt u die avond gekoppeld aan 2 of 3 mensen.Tijdens de speeddate maakt u in korte tijd kennis met verschillende mensen. U voert telkens een gesprekje van 10 minuten, en daarna wisselt u met een ander persoon.  Wij koppelen personen aan elkaar die zoveel mogelijk dezelfde hobby’s of interesses hebben.

Datum: Maandag 25 september
Tijd: 19.00 uur
Plaats: Grand Café Weideheem

Komt u ook naar de speeddate?
De bewoners in Weideheem vinden het leuk als u komt. Meldt u zich wel voor woensdag 20 september aan per email aan via nieuwsbriefharderwijk@znwv.nl? Of vul een briefje in die u kunt vinden in het Grand Café van Weideheem. Vermeld uw naam, leeftijd, telefoonnummer, emailadres en uw hobby en interesses. Dan proberen wij een goede match te maken!