Ittmannshof is een woonzorgcentrum in Nunspeet met drie woongroepen voor ouderen met geheugenproblemen. Op 7 oktober 2021 is er van 13.30 uur tot 14.30 uur een inloopuur in Ittmannshof. Tijdens het inloopuur krijgt u een rondleiding.

Wij vertellen u ook graag over onze christelijke identiteit. “We besteden aandacht aan die identiteit, maar tegelijkertijd is iedereen hier welkom, je kunt bij Ittmannshof jezelf zijn”, aldus manager Gerda Rook. “Wij willen graag aansluiten bij het leven dat mensen leiden. Zo is er een bewoner die graag fietst, wij zorgen ervoor dat dit mogelijk blijft samen met een vrijwilliger. Een andere bewoner geniet van bezoekjes aan het centrum. En dat winkelen doet ze bij Ittmannshof nog steeds, want het centrum is dichtbij.”

“Ittmannshof is klein maar fijn en dat warme gevoel proberen wij ook uit te dragen in het contact met familie. Verbeteringen pakken we groots op. We hebben een ambitieus plan voor een de tuin, de aanleg start in oktober. Volgende zomer kunnen we er samen van genieten, bewoners, maar ook inwoners van Nunspeet zijn heel erg welkom!”

Wilt u meer weten? Bezoek dan het inloopuur aan Ittmannserf 1 in Nunspeet of kijk op www.znwv.nl/ittmannshof. U kunt zich telefonisch aanmelden voor het inloopuur op
088 0563000 of via mail: klantadvies@znwv.nl.

Klik hier voor meer informatie over Ittmannshof en inloopuren.