Pasen is een belangrijk christelijk feest, waarop wordt gevierd dat Jezus is opgestaan uit de dood, 3 dagen nadat hij op Goede Vrijdag was gestorven. Pasen staat voor nieuw leven, een nieuw begin.

Pasen is ook een feest dat gepaard gaat met tradities. In deze coronatijd krijgen die een andere lading en invulling. Graag zouden wij u ontmoeten in onze kerk op Sonnevanck, maar dat is nu niet mogelijk. Toch nodig ik u heel graag uit om op Tweede Paasdag online een dienst van Bemoediging bij te wonen via YouTube, onder leiding van predikant Jan Kievit. Bestuursvoorzitter Gertjan Veening en een bewoonster van Sonnevanck praten over de effecten die corona het afgelopen jaar op hun levens heeft gehad en gaan in op wat Pasen voor ieder van hen betekent. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Gelre Brass Harderwijk.

Hoe kan ik de online bijeenkomst bijwonen? Ga op Tweede Paasdag rond 9.50 uur op internet naar www.youtube.com Typ vervolgens in de zoekbalk: kerk Sonnevanck (en druk op enter) Bovenaan de pagina waarop u vervolgens terecht komt vindt u de Bemoedigingsdienst: klik daarop. U kunt de dienst later ook weer terugkijken als u wilt.

Heel graag tot Tweede Paasdag op YouTube.