Als u bij Elim binnenkomt, staat u direct in het bruisende hart van het centrum, de brasserie. Iedereen kan aanschuiven bij de gezellige etentjes en leuke activiteiten in de brasserie, ook ouderen uit de wijk. En voor een bezoek aan de kapper hoeft u niet ver, want Elim beschikt over een eigen kapsalon.

In Elim wonen ouderen met geheugenproblemen of zware lichamelijke klachten die intensieve zorg en verpleging nodig hebben. Zij wonen er in kleine woongroepen. Dit is vergelijkbaar met het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers.

Een kijkje in Elim

U bent van harte welkom voor een rondleiding. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 088-0563000. Bekijk onderstaande foto’s in het fotocarrousel om alvast een indruk te krijgen. Dit carrousel laat achter elkaar foto’s van de locatie Elim zien. Klikt u op een foto, dan wordt de foto groter. U kunt dan zelf door de foto’s heen bladeren door op de pijltjes te klikken.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Elim Engweg 46, 3882 AL Putten Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•             Sfeervolle brasserie •             Actief verenigingsleven •             Kapsalon •             Binnentuin •             Dichtbij winkelcentrum •             Biljart

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.