In Weideheem wonen ouderen midden in de wijk. Het is er altijd levendig! Het bruisend hart van Weideheem is het Grand café waar iedereen welkom is, ook mensen uit de wijk. Gaat het thuis niet meer, omdat u veel verzorging en begeleiding nodig heeft? In Weideheem kunnen wij u dit bieden.

U kunt er verzorgd wonen in een appartement. Dit betekent dat het zorgteam 24 uur per dag nabij is om u waar nodig te ondersteunen. De ruime, lichte appartementen hebben een gecombineerde woonkamer en keuken, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer. In Weideheem zijn ook vier woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. Zo’n woongroep heeft alles weg van het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en meestal eigen zit-slaapkamers. Bewoners hebben er een mooi uitzicht over de groene omgeving en de nabij gelegen dierenweide.

U bent van harte welkom voor een rondleiding. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 088-0563000.

Contactgegevens

Woonzorgcentrum Weideheem
Drift 2, 3844 JW Harderwijk
Telefoon: (088) 056 3000

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Faciliteiten

•             Grand café met terras
•             Kapsalon
•             Bibliotheek
•             Wijkcentrum
•             Scootmobiel oplaadpunt
•             Dierenweide
•             Diverse leuke verenigingsactiviteiten

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Hoe regel ik woonruimte? of neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000.

Cliëntenraad

Bewoners en cliënten kunnen over de zorgverlening meedenken en meepraten. Dit kan bijvoorbeeld via een cliëntenraad die de belangen van de bewoners behartigt. In de Zorggroep zijn 4 regionale cliëntenraden en een centrale cliëntenraad. Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde

De Stichting Vrienden van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde heeft tot doel om het leven van bewoners van Weideheem, Boerhaavehof en Villa Verde te veraangenamen; en dit in de ruimste zin des woords. In de praktijk houdt dat in: het vergaren van financiën, het beslissen waaraan deze worden besteed en het verrichten van enige hand- en spandiensten die hiermee verband houden.

Meer informatie