Als blijkt dat thuis wonen steeds moeilijker voor u wordt of niet meer gaat, is verhuizen naar Ittmannshof een optie. Staat u nu voor die beslissing of wilt u zich alvast oriënteren? In beide gevallen kan het helpen om eens te gaan kijken.

 

Ittmannshof herbergt drie groepswoningen voor ouderen met geheugenproblemen die er beschermd wonen. Tijdens het inloopuur krijgt u informatie over wonen in Ittmannshof en een rondleiding. De Zorggroep biedt eveneens mogelijkheden om u thuis te ondersteunen in de vorm van thuiszorg of dagbegeleiding. Ook daar vertellen wij u graag meer over.

Het inloopuur ( 2020) vindt plaats van 13.30 uur tot 14.30 uur op:

De inloopuren op onze woonzorglocaties gaan voorlopig niet door. Deze maatregelen zijn nodig in de strijd tegen het coronavirus. 

  • 10 maart
  • 9 juni
  • 15 september
  • 8 december

U kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar! Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in een woonzorgcentrum aan toe gaat.

Meer informatie
Hebt u interesse om in Ittmannshof te gaan wonen? Klik dan op de pagina Wat als het thuis niet meer gaat? hoe u dat regelt of bel het servicebureau, tel. 088 – 056 3000.