Hebt u hulp nodig, zodat u prettig thuis kunt blijven wonen? Wij bieden thuiszorg met aandacht en kijken vaak net iets verder dan nodig is. U kunt bij ons terecht als u langere tijd zorg nodig heeft, maar ook op tijdelijke basis, bijvoorbeeld na een operatie.

Misschien is er in het begin weinig hulp nodig en neemt dit gaandeweg toe. Als het nodig is, kunnen wij de zorg uitbreiden. De wijkverpleegkundige gaat hierover graag met u of uw naaste in gesprek. U kunt bij ons terecht voor: hulp bij het huishoudenpersoonsalarmeringbegeleidingverzorgingverpleging en casemanagement dementie. Wij werken vanuit ons kantoor in de Veluwse Heuvel in Nunspeet.

Wilt u thuiszorg regelen of hebt u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met het servicebureau van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Het telefoonnummer van het servicebureau is 088 0563000. Het servicebureau is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. U kunt de wijkverpleging ook een email sturen.

Thuiszorg Zorggroep Noordwest-Veluwe
De Veluwse Heuvel 1
8071 GM Nunspeet
T: 088 056 3000
E: wijkverplegingnunspeet@znwv.nl

Hoe denken anderen over de thuiszorg van de Zorggroep?

“De zorg is heel goed.”

Bron: zorgkaartnederland.nl

“Een prima organisatie met veel aandacht en belangstelling voor de cliënt. Houden goed de informatie bij in de rapportage die door iedere medewerker gelezen wordt. Fijn dat ik geholpen werd bij deze tijdelijke zorg. Alle medewerkers verdienen een dikke 10 voor zorg en aandacht.”
Bron: zorgkaartnederland.nl

“Ze gaan heel secuur en netjes met mij om. Ze zijn ook hulpvaardig. Ze komen ook de afspraken na.”

Bron: zorgkaartnederland.nl

Thuiszorg regelen in 3 stappen

Aanvraag thuiszorg

Als u thuiszorg van Zorggroep Noordwest-Veluwe wilt aanvragen, dan kunt u ons servicebureau bellen. Het telefoonnummer is 088 0563000. In Nunspeet kunt u de wijkverpleegkundigen ook een e-mail sturen. De wijkverpleegkundige neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek met u of uw mantelzorger. Als direct zorg nodig is, dan wordt dit gelijk gestart.

Gesprek wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis voor een gesprek. U bespreekt wat nodig is om de zorg te starten. De wijkverpleegkundige stelt een wijkverplegingsindicatie. Hierin staat wanneer, hoe lang en welke zorgmomenten u ontvangt. Vervolgens komt een thuiszorgteam op afgesproken tijden bij u langs om u de zorg te verlenen.

Vergoeding

Wijkverpleging zit in uw basisverzekering. Dit betekent dat thuiszorg u zelf niets kost. U betaalt zelfs geen eigen risico of bijdrage. Uw thuiszorgaanbieder declareert de geleverde zorg bij uw zorgverzekeraar, u hoeft ook daar niks voor te doen. Alleen als u een ZZP (zorgzwaartepakket) uit de Wet Langdurige Zorg heeft, maar wel zorg bij u thuis ontvangt, moet u wél een eigen bijdrage betalen.

Ondersteuning vanuit de Wmo

Woont u zelfstandig thuis maar hebt u daarbij ondersteuning of hulpmiddelen nodig? De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt die hulp en ondersteuning. Voor ondersteuning vanuit de Wmo kunt u bij uw gemeente terecht.
Lees hier meer over de ondersteuning vanuit de Wmo.