Persoonsalarmering

Persoonsalarmering 2017-11-27T14:08:08+00:00

alarmering

Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met onze professionele zorgcentrale. U draagt de alarmknop in en rondom uw huis om uw hals of pols. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Zorggroep Noordwest-Veluwe ondersteunt ouderen in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten met persoonsalarmering. Wij leveren en plaatsen bij u thuis de alarmeringsapparatuur. U krijgt een zender met alarmknop die u in huis om uw hals of pols kunt dragen. Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met onze professionele zorgcentrale.
Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en bieden adequaat hulp. Zij zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Totaalaanbod in ouderenzorg
Wellicht is op dit moment slechts behoefte aan persoonsalarmering en is meer hulp niet nodig. In de toekomst kan meer of specialistische zorg wel wenselijk zijn. Door voor Zorggroep Noordwest-Veluwe te kiezen, kiest u voor ons totaalaanbod in ouderenzorg. Mocht er meer of andere zorg nodig zijn, hoeft u dus niet met meerdere partijen om tafel. Eén gesprekspartner en een totaalaanbod in ouderenzorg, bij ons bent u in vertrouwde handen.

Indicatie en informatie voor persoonsalarmering
Neem contact op met het Servicebureau (088) 056 3000. Wij spreken graag onze mogelijkheden met u door en adviseren in het verkrijgen van een indicatie.

Persoonsalarmering is onderdeel van de thuiszorg in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet of Putten.