Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met een professionele zorgcentrale. U draagt de alarmknop in en rondom uw huis om uw hals of pols. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen: veel ouderen willen dat graag. Maar als de nood aan de man komt, is het een geruststellend idee dat u kunt terugvallen op professionele, warme zorg. Dan kunt u rekenen op Zorggroep Noordwest-Veluwe. Wij bieden persoonsalarmering in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

Nadat u een alarmoproep hebt gedaan, komen wij u de hulp bieden die u nodig hebt. Wij werken hiervoor samen met Vérian Alarm Centrale. Als u voor persoonsalarmering kiest, zal Vérian de alarmeringsapparatuur bij u installeren en de toegang tot uw woning met u regelen. U krijgt van Vérian een zender met alarmknop die u in huis om uw hals of pols kunt dragen. Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met de zorgcentrale. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en regelen dat de juiste hulp wordt ingeschakeld. Zij zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er dan een verpleegkundige of verzorgende van Zorggroep Noordwest-Veluwe bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Totaalaanbod in ouderenzorg
Wellicht hebt u op dit moment alleen behoefte aan persoonsalarmering en is meer hulp niet nodig. In de toekomst kan dat veranderen en kan meer of specialistische zorg wenselijk zijn. Wanneer u voor de Zorggroep kiest, bent u ervan verzekerd dat u in de toekomst, met een grotere zorgvraag óók bij ons terecht kunt. Wij zijn specialist in ouderenzorg. Vanaf lichte thuiszorg tot en met gespecialiseerde zorg:  bij ons bent u in vertrouwde handen.

informatie over persoonsalarmering
Neem contact op met de alarmcentrale van Vérian: 088 126 3126.
Wilt u meer weten over de zorg van de Zorggroep: bel met ons servicebureau tijdens kantooruren via 088 056 3000.

Persoonsalarmering is onderdeel van de thuiszorg in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet of Putten.