Brochure voor vrijwilligers

brochure vrwijwilligerswerk
Klik op de brochure om de PDF te openen.

Onbetaalbare handen!

In de Zorggroep werken ruim 1000 vrijwilligers met een warm hart voor ouderen. Door hun inzet is er extra tijd en aandacht voor onze cliënten. De Zorggroep hecht veel waarde aan hun inzet. Sterker nog, we zien het als een wezenlijk onderdeel van de organisatie. Het is onze missie om op liefdevolle en betrokken wijze bij te dragen aan een betekenisvol leven van ouderen. Vrijwilligers leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Zij zijn onmisbaar in de zorg.

Beleid

Zowel voor de vrijwilliger als voor de Zorggroep is het belangrijk te weten wat de rechten, plichten, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn van beide partijen. Dit schept duidelijkheid. De beleidsnotitie Vrijwilligers voorziet in deze informatie. Om vrijwilligers zo goed mogelijk te begeleiden is per regio een coördinator aangesteld.

Vrijwilligerswerk dat bij u past

Door de vele verschillende woonvormen en een actief verenigings- en activiteitenaanbod zijn er volop mogelijkheden in de Zorggroep. Weten welke? Kijk op de pagina vrijwilligerswerk  op onze de werkenbij-site.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer